Château Thivin- Clos de Rochebonne- Beaujolais Blanc

150,00 DKK - 165,00 DKK

På lager

Antal Pris
1 - 5 165,00 DKK
6+ 150,00 DKK
x

Château Thivin 15. Clos de Rochebonne. Beaujolais Blanc- Biologique

Der findes ikke mange 15ére tilbage. Knud stak med 40 flasker i sidste uge.. og efterlod os tilbage med de sidste der er i kongeriget. Der er heller ikke så mange der producere hvidvin i Beaujolais… og slet ikke som Thivin.. det bære præg af sol.. det er selvfølgelig Chardonnay..

Han servere den til fisk.. og skaldyr.. siger han.. men jeg kan se at den ryger på bordet også til de lyse fjærkræ.. Jeg syntes det er en vintervenlig vin. En vin man kan varme sig på. Den er høj på alkohol. Drikke den ad flasken.. det er selvfølgelig ikke så kønt.. men det er kraftig vin uden dikkedarer.. biodynamisk naturligvis. og sådan som man forestiller sig kraftig bourgogne skal laves… og drikkes i tykke glas.. med krydret gris på gaflen.. med champignon sovs.. og pommes fritter.. og salat..

Realiteterne er- at det er en hvid fra producenten Château Thivin. Året der blev plukket druer til denne vin er 2015. Færdig indeholder den 14% alkohol. Dyrket biodynamisk og af stilket i hånden. Lagring: xx måneder. Druerne tilgået flasken er 100 % Chardonay, Flasken er lukket til med kork og indeholder 750 ml. Kraftig velsmagende hverdagsvin fra aller bedste skuffe…