Domaine Guillaume Vrignaud - Bourgogne

Det føles skammeligt at være så forudindtaget. Det føles endnu mere oprørende at blive fuldkommen i egen fordomsfuldhed og forudindtagethed. Og næsten ubærligt bliver det, når man så endelig bliver afsløret ...som værende både fordomsfuld og forudindtaget. Det startede med et billede.. Hvad ved vi egentligt om ham Vrignaud? Hvem er han? En charmør - en charlatan? En forfører. Vi har snakket om ham efter vi fandt hans foto på nettet. Guillaume Vrignauds marker i Chablis. En af de der mænd, der laver vine til mænd.. Sikkert et barn af et barn. Pompøst - ædelt - nobelt - præsentabelt og ….dødsygt… (hvilket Chablis jo faktisk ind i mellem kan være). Med Youtube-links til videoer, der fortæller historien om Chablis' fortræffeligheder og klima. Opblæste billeder af træfade og glas med gyldne dråber. Forgyldte laurbær og point fra andre mænd i mængder. Biodynamik og økologi som plusord i en reklamesøjle..
I store træk var det det, vi hæftede os mest ved, da vi lod vinhandlerens ord forføre os til at smage et par flasker.. Petit Chablis..
Omvendt er det så en endnu større oplevelse, når man så opdager, at man selv har stået med hatten på skrå - når nu den skulle have været i hånden.

- Ellen